Brouwerij Boslust

De brouwers van de Boslust, Dirk-Jan en Jeroen, zijn al geruime tijd in de weer met mouten, hoppen, kruiden en verschillende gisten. Telkens op zoek naar hun eigen signatuur op een klassieke lijn van bieren. Met vernieuwende blik wijken ze daar allicht ook van af, met de meest bijzondere brouwsels als gewenst gevolg.

De essentie van hun verhaal; twee Alphense gasten die met heel veel plezier hun brouw aan de kook brengen! In de proeftuin aan de Boslust, waar zij putten uit een heuse eigen waterbron, ontstaan de fraaiste brouwsels. Die ook nog eens heerlijk worden gesmaakt.

Vandaar dat de Bazuin het levenslicht zag in 2017; het eerste bier wat uitgebracht is door Brouwerij Boslust. De brouwers vuurden hun ketel snel weer aan met vele mooie Boslustjes als gevolg. Zoals de Blond, de Blom, de Bok en de Ballast. En velen zullen volgen…

Naast het brouwen van bier trekken de brouwers van de Boslust er graag op uit met hun mobiele bar. Knijterverse Boslustjes van de tap: een garantie voor een goed feest of evenement! Neem gerust contact op als je interesse hebt voor jouw feest of evenement.

Brouwerij Boslust staat voor fraaie bieren die zich laten typeren als; een beetje poes zonder al teveel pas. Laat ze je smaken!

Wa?! Of ge Boslust!