Bieren

De brouwers van de Boslust hebben menig prachtig bier geproduceerd. Velen zijn genuttigd in een select gezelschap. Een enkeling heeft alleen de gootsteen gezien. Maar deze bieren springen eruit en zijn daadwerkelijk in productie genomen. Bieren die zijn te typeren als ‘klassiekers’ met een eigen signatuur.

BALLAST

De mouten zorgen voor een oersterk fundament waarop een complex bier verrezen is dat je smaakpapillen volop aan het werk zet. Het drinken van een Ballast is een feestje op zichzelf, wel een heftig feestje! Waarlijk een ferme quadrupel.

BLOM

Pale Ales heb je in alle soorten en maten en nu ook in de Alphense variant! Deze flinke Alphense Pale Ale krijgt zijn smoel door de Mosaic en Citra hop. En het heerlijke aroma van een boeketje BLOMmen! Nu vooral met opgefrist receptuur.

BAZUIN

De Bazuin is een tripel met een diep gouden kleur. Hij heeft een stevige body en een warme zoet-kruidige smaak en geur. De mouten en kruiden vormen een fraai samenspel met de mild bittere hoppen. Al bij al een ‘stevige jongen’.

BLOND

De Blonde van de Boslust is, hoe verrassend, een blond bier. Ze heeft een heerlijke body en een zalig fruitig aroma. Vooral de toetsen van citrus doen de smaakpapillen tintelen. Een gevolg van een stevige gift van Citra hop. Waarlijk een ‘ferme dame’.

BOK

Een samenspel van vijf mouten geeft de BOK zijn volle smaak en diepe kleur. De BOK is bovengistend en geeft een gulle 6,8 % alcohol. Het zoet van de eerste teug gaat geleidelijk over in een zacht bittertje. Wa?! Of ge BOK lust!

SCHIJNVLIEGVELD DE KIEK

Ter ere van de opening en herbeleving van het ‘schijnvliegveld de kiek’ hebben we onze Bazuin in een special edition uitgebracht. Omdat vrijheid niet vanzelfsprekend is.